Muggen
         Illustratie: Trish Flannery
   
trish flannery
Trish Flannery woont in hartje Maastricht. Samen met haar man Chrit Jamin die kunstenaar is, en met hun zoon Simon. Chrit Jamin heeft een prachtig nijlpaard gemaakt dat nu bij bij Ditte Merle in de hal staat en vriendelijk maar ook een beetje bozig naar de deur kijkt.
Trish haar tekeningen zijn heel sfeer- en fantasievol. Ze illustreert graag fantasieverhalen. Naar de natuur tekenen kan ze heel goed. Kijk maar naar de illustratie uit Muggen (nr. 197).
Trish heeft nog meer van die Mini Informatieboekjes getekend die Ditte schreef: Het nijlpaard (nr. 219), Schutkleuren (nr. 204) en Slangen (nr. 196). Ditte: "Het is altijd heel leuk om boekjes te maken met iemand die je goed kent."
Trish Flannery maakte pas geleden prachtige illustraties voor het boek Ratjetoe, de meest bizarre feiten over ratten (geschreven door Myrte Gay-Balmaz & Margreet Kooiman). Trish werkt voor verschillende uitgeverijen. Ze heeft een website: www.teeka.nl die vol staat met haar illustratiewerk en met het werk van Chrit Jamin 

Pakketje eitjes  (uit: Muggen, Mini Informatie, 1989)

 


Illustratie Trish Flannery

2008 Copyright Ditte Merle Stichting All rights reserved